اخبار

آیت الله مکارم شیرازی: شهرداری تهران جلوی ساخت بزرگ ترین مسجد پایتخت را گرفته است

آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید امروز در آغاز درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد،گفت: اخیرا برای ما نقل کرده اند که یکی از مساجد شهر تهران که هم اکنون در حال ساخت است و اگر ساخته شود تبدیل به مهم ترین مسجد تهران می شود، متاسفانه شهرداری جلوی ساخت آن را گرفته است.

به گزارش پرتال مرکز امور مساجد، آیت الله ناصر مکارم شیرازی با اشاره به مسائل فرهنگی کشور، گفت: رهبر بزرگوار انقلاب امسال را سال فرهنگ و اقتصاد نامگذاری کرده اند؛ درباره فعالیت های اقتصادی کارهایی انجام می شود که امیدواریم به جایی برسد، اما متاسفانه در مسائل فرهنگی کمتر حرکت جدی و مهمی دیده می شود تا تحول فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

وی اضافه کرد: یکی از مسؤولیت های شهرداری ها کمک به حل مسائل فرهنگی است و تنها آبادانی ظاهری شهر ملاک نیست، اما متاسفانه گاهی کارهایی بر خلاف آن انجام می شود؛ اخیرا برای ما نقل کرده اند که یکی از مساجد شهر تهران که هم اکنون در حال ساخت است و اگر ساخته شود تبدیل به مهم ترین مسجد تهران می شود، متاسفانه شهرداری جلوی ساخت آن را گرفته است.

 

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم بیان داشت: از این بدتر این که رییس هیات امنای مسجد که فرد محترمی است او را شهرداری به دلیل عدم پرداخت عوارض ممنوع الخروج کرده؛ در حالی که این فرد مریض است و برای مداوا نیاز دارد که به خارج از کشور برود؛ این کارها درست نیست آن هم شهرداری پایتخت کشور اسلامی! این در حالی است که چندی قبل پولی از طرف یکی از شیعیان مقیم کانادا برای یک بنای مذهبی در ایران فرستاده بودند و در ایران صرف شد، آنها جزء مالیات او محاسبه کرده بودند.

 
مفسر برجسته قرآن کریم افزود: دوستانه، برادرانه و پدرانه می گویم که این کارها آن هم از سوی شهرداری تهران صحیح نیست.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی اضافه کرد: همه نهادها باید دست به دست هم دهند، مشکلات فرهنگی تحت الشعاع مسائل و مشکلات اقتصادی واقع نشود؛ باید به قشر ضعیف جامعه و جوانانی که برای ازدواج،‌کار و تحصیل مشکل دارند باید حمایت شوند. بیماران نیازمند را باید حمایت و به بخش تولید توجه کرد. اما تمام این مسائل مانع نمی شود که به مسائل فرهنگی بی تفاوت باشیم.
 
این مرجع تقلید خواستار تشکیل کارگروه ویژه ای برای حل مشکلات فرهنگی کشور شد و ابراز داشت: باید یک کارگروه مخصوصی تشکیل شود تا این که ببینیم از چه طریق می توان مشکلات فرهنگی را حل کرد.
 
وی اضافه کرد: مراجع، علما و حوزه های علمیه همه مسؤولیت سنگینی دارند و باید رسالت خود را ایفا کنند. اگر بخواهیم تمام عمر در حوزه علمیه قم بمانیم و درس بخوانیم چه فایده دارد،‌ باید جامعه از علم ما استفاده کند. 
۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۳:۳۴
رسا |

اظهار نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید