یکشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۱
سرویس : بین الملل
کد خبر : ۳۱۸۵۲
گزارشگر : وحید پورتجریشی

سرآشپزهای آلمانی در «منوی افطار» برلین+عکس

کارگاه «معرفی منوی سفره افطار ایرانیان» در برلین (پایتخت آلمان) برگزار شد.

 به گزارش پایگاه تخصصی مسجد یک رستوران ایرانی با هدف برندسازی آشپزخانه و سفره ایرانیان در آلمان با اغتنام از ماه رمضان این کارگاه را برگزار کرد. ۱۶ نفر از کارشناسان رشته آشپزی و یکی از مقامات وزارت خارجه آلمان در این کارگاه رستوران حافظ حضور یافته و نظرات خود را درباره چگونگی معرفی غذای ایرانی به اروپایی‌ها ارائه دادند.

برگزارکنندگان کارگاه تلاش کردند با واکنش در برابر اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر این‌که رمضان فصل عطش و تشنگی مسلمانان است، تأکید کنند که این اخبار صحیح نیست و در ایام رمضان تنوع غذایی وجود داشته و تنها حجم غذا اندک است.

سفره و سنت افطار در این برنامه معرفی و به سؤالات شرکت‌کنندگان در این زمینه پاسخ داده شد. آش دوغ، بورانی، کوکو سبزی، خورشت به، ته چین، خورشت بادمجان و شله زرد از غذاهای معرفی‌شده در کارگاه بود.

منوی افطار در رستوران برلین+عکس

منوی افطار در رستوران برلین+عکس

منوی افطار در رستوران برلین+عکس

 
https://www.masjed.ir/u/55R

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

اهمیت شب‌های قدر در کلام رهبری
 
بازخوانی بیانات امام خامنه‌ای درباره انس با قرآن
 
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد اعلام کرد
 
امام مسجد «شهدای پانزده خرداد» قرچک گفت:
 
در راستای لبیک به فرمان رهبر انقلاب
 
حجت الاسلام یاسینی مطرح کرد: