اخبار

تکمیل ۱۰۰ مسجد محله ای در تهران/ نیاز پایتخت به مسجد

تکمیل ۱۰۰ مسجد محله ای در تهران/ نیاز پایتخت به مسجد
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: ۱۰۰ مسجد محله ای در شرف تکمیل و ۲۰ مسجد دیگر در دست احداث است.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی با اشاره به نیاز شهر تهران به مساجد محله ای گفت: تهران در میان سایر شهرهای کشور یکی از فقیرترین شهرها از لحاظ داشتن مسجد است .

وی با بیان این که از همان روزهای ابتدایی شورای چهارم موضوع کمبود مسجد در شهر تهران را در صحن شورا مطرح کردیم گفت: به دنبال این نیاز ساخت ۴۰۰ مسجد محله ای را در برنامه ۵ ساله دوم برای تمامی محلات پایتخت به خصوص محلاتی که فاقد مسجد هستند ، پیش بینی کرده ایم. این مساجد محله ای کوچک و بدون تشریفات هستند و در زمین ها ۳۰۰ تا ۵۰۰ متری قابل احداث اند .

ناصحی ادامه داد: این مساجد محله ای باید در همه زمان های در دسترس مردم محله  باشد و بتوانند  فعالیت های فرهنگی ،مذهبی و... خود را در تمامی ایام به ویژه در ایام مذهبی مانند ماه مبارک رمضان دراین مساجد پیگیری کنند .

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه ۱۰۰ مسجد محله ای در حال تکمیل و ۲۰ باب مسجد دیگر نیز در دست احداث است، گفت: امیدواریم تا پایان برنامه ۵ ساله دوم ۴۰۰ مسجد را احداث و تحویل محلات دهیم .

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص تجهیز برخی از مساجد پایتخت به گنبد و گلدسته، اظهارداشت: در زمانی  که مسئولیت امور دینی شهرداری تهرا را بر عهده داشتم ۴۰۰ مسجد محوری و شاخص شناسایی تا برای آنها گنبد و گلدسته ساخته شود که تازمان مسئولیت من ۲۰۰ مسجد ساماندهی شده بودند .

ناصحی با اشاره به زمین هایی که این مساجد در آنها احداث می شود، افزود: مسجد خانه خدا است و نباید زمینی که در آن ساخته می شود هیچ گونه مشکل شرعی و معارضی داشته باشد .

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا با اشاره به هفته جهانی مساجد، گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) پایه گذار اولین مسجد است. او مکانی را پایه گذاری کرد که علاوه بر عهده دار بودن نقش روحانی و معنوی، کانون فعالیت های اجتماعی مسلمانان نیز به شمار می رفت، به همین دلیل مسجد در طول تاریخ اسلام از ویژگی برجسته ای برخوردار بود.او با بیان این که در گذشته همه امور مسلمین در ابعاد مختلف، از جمله عقاید و فعالیت های فرهنگی، عبادی، سیاسی و اقتصادی در مساجد انجام می شد، افزود: مسجد پایگاه انسجام و یکپارچگی مسلمانان است و نماز جماعت و تشکیل صفوف به هم فشرده نمازگزاران به خوبی بیانگر هماهنگی و انسجامی است که حضور در مسجد فراهم می آورد.

۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷

اظهار نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید