سه شنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۶:۵۱
کد خبر : ۱۰۱۲
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

هنرمندان مسجدی با هنر خود نفوذناپذیری در برابر کفر را ارزش جلوه دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله احمد خاتمی در جمع هنرمندان برگزیده کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در مشهد با بیان اینکه گاهی اثر یک فیلم کوتاه، نغمه آسمانی و شعراثرش بیشتر از یک خطابه است اظهار داشت: هنرمند مسجدی باید هنر فاخر خودرا در زمینه حضور بیشتر جوانان در مسجد به کار گیرد.
وی ادامه داد: متولیان فرهنگی کشور و امامان جماعات مساجد نیز بایدهنرمندان مسجدی را تکریم کنند که قسمتی از آن برطرف کردن نیازهای معنوی و بخشی نیز تکریم شخصیت آنان است.
وی با بیان اینکه اهداف هنرمندان مسجدی متفاوت با سایر هنرمندان است اظهار داشت: هنرمند مسجدی باید انگیزه مسجدی داشته باشد و گرنه هنرمند است ولی مسجدی نیست.
به گفته عضو خبرگان رهبری، هنرمند مسجدی باید نشان دهد که ضمن آنکه هنردارد متدین‌ترین فرد است.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ولایت دینی دارای مشروعیت از بالا است، گفت: هنرمند مسجدی باید توجه داشته باشد که ولایت در اسلام از بالا به پایین و نه از پایین به بالا است، به عبارتی ولایت،به معنای ولایت خدا، پیامبر، ائمه و ولایت فقیه است.
وی سعادت جوامع بشری را در پذیرش ولایت خدابرشمرد و اظهار داشت: ولایت‌ها دارای صعود و سقوط هستند به عنوان مثال پذیرش دموکراسی غربی در آن سقوط و نه صعود وجود دارد یعنی هر چه مردم می خواهند اصول و فروع دین است چنانچه حتی مردم بخواهند عملی غیراخلاقی انجام شود باید عملی شود.
وی  با اشاره به آیه‌های سوره مائده اهدافی را برای هنرمندان مسجدی برشمرد و اظهار داشت: هنرمند مسجدی باید تولی وتبری را با یکدیگر داشته باشد.
آیت الله خاتمی ادامه داد: تبری به معنی نهادینه کردن ولایت خدا، پیامبر، امامان و ولایت فقیه به عنوان تداوم این ولایت است.
وی با بیان اینکه حزب الهی باید پیوند با این ولایت داشته باشد اظهارداشت: انسان عاقل سرپرست، تولیت و خط و برنامه می‌خواهد در حالیکه تنهابرنامه سازنده دست خدا است.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: در عرصه هنر به همان اندازه به تولی بهاداده می‌شود باید به تبری نیز توجه کرد و از دشمنان خدا و کسانی که دین وخدا را مسخره می‌کنند بیزاری جست.
وی افزود: در موضوع فتنه سال ۸۸  بسیاری از افراد بوده‌اند که تمجید مقام معظم رهبری را می کردند ولی زمانی که پای محکوم کردن فتنه پیش آمد می‌لنگیدند و تاامروز هم می لنگند و در سکوت هستند.
وی ادامه داد: کسی که طرفدار مقام معظم رهبری است ایشان از سال ۸۸ تاکنون۱۰۰بار کلمه فتنه را بکار بردند ولی می‌بینیم کسانی که در گفته‌شان ابادارند که کلمه فتنه را به کار گیرند.
خاتمی بیان کرد: آقا چندین بار کلمه بصیرت را تکرار کردند ولی بعضی‌ها کلمه بصیرت را در گفته هایشان به کار نمی گیرند چرا که بار تبری از فتنه را دارد
https://www.masjed.ir/u/1I0a

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir