دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۵:۳۱
کد خبر : ۱۰۲۹۳
گزارشگر : سعیده محبی

افزایش کرسی های احکام به ۱۱۰ مسجد در تهران

در کرسی های احکام مساجد که در فاز اول در سه مسجد شهر تهران با استقبال گسترده برگزار می شود، نمازگزاران پاسخ سوالات شرعی و فقهی خود را از روحانی حاضر در مسجد جویا می شوند.

به گزارش پرتال مرکز امور مساجد، حجت الاسلام رضا زاده خویی، مجری طرح کرسی های احکام مساجد از برپایی کرسی های احکام در مساجد تهران خبر داد و گفت: کرسی تلاوت احکام در حال حاضر به صورت ثابت در مساجد جامع لولاگر میدان جمهوری سه شنبه هر هفته بعد از نماز ظهر و عصر، مسجد علی بن الحسین(ع) خیابان پیروزی سه شنبه هر هفته بعد از نماز مغرب و عشا و مسجد امام حسن مجتبی(ع) بلوار شهید محلاتی چهار شنبه هر هفته بعد از نماز مغرب و عشا به صورت ثابت برگزار می شود.

 وی بیان کرد: این کرسی ها در هفته یکبار در این مساجد برگزار می شود و بنا است تا پایان سال به صورت یک دوره ادامه یابد.

 وی با اشاره به استقبال گسترده مردم و نمازگزاران از این کرسی گفت: بنا است کرسی های احکام به 110 مسجد در شهر تهران افزایش یابد و از سوی ائمه جماعات هم درخواست هایی برای برگزاری کرسی تلاوت در مساجدشان صورت گرفته است.

 مجری طرح کرسی های احکام ادامه داد: بیشتر سوالاتی که از سوی نمازگزاران در این کرسی های احکام مطرح می شود در مورد مسائل خمس، آداب نماز جماعت، مسائل محرم و نامحرم، احکام دانشجویان، آداب نماز جماعت و احکام حد ترخص خروج از تهران است.

 در طرح کرسی های احکام مسجد، نمازگزاران پس از اقامه نماز جماعت سوالات شرعی و پرسش های فقهی خود را از روحانی حاضر در مسجد می پرسند.

شبستان
https://www.masjed.ir/u/1fiN

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir