حمله شهرک نشین های صهیونیست به صحن های مسجد الاقصی
در آستانه جشن های عید پسح یهودیان که از فردا شروع می شود، ارتش رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی، موانع و دیوارهایی را در اطراف این مسجد برپا کرده اند.
به گزارش پرتال مرکز امور مساجد، حمله سربازان و شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیانی که صبح امروز در صحن هایمسجد الاقصی در حال عبادت بودند، 20 زخمی به جا گذاشت.
رسانه های خبری محلی اعلام کردند که یورش ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان به طلاب و اساتید علوم دینی در داخل صحن های مسجد الاقصی، به درگیری میان دو طرف منجر شد.
این منابع افزودند: در این درگیری ها سربازان رژیم صهیونیستی با باتوم، شلیک گلوله و گاز اشک آور به فلسطینیان حمله کردند که بر اثر آن 20 فلسطینی زخمی و دچار حالت خفگی شدند.
در آستانه جشن های عید پسح یهودیان که از فردا شروع می شود، ارتش رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود فلسطینیان بهمسجد الاقصی، موانع و دیوارهایی را در اطراف این مسجد برپا کرده اند.
صهیونیست ها در راستای سیاست تغییر هویت اسلامی قدس شریف، برای تقسیم زمانی ومکانی مسجد الاقصی از طریق نفوذ به این مسجد و برپایی مراسم دینی خود در آن تلاش می کنند.
ایرنا