سه شنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۵
کد خبر : ۱۰۵۸
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

فراخوان گسترده برای حضور گسترده فلسطینیان در مسجد الاقصی

موسسه عمران و بازسازی مسجدالاقصی ، حضور گسترده فلسطینیان را در محوطه مسجد الاقصی برای خنثی کردن توطئه های رژیم صهیونیستی ، خواستار شد .
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از واحد برون مرزی، "حکمت نعامنه" مدیر موسسه عمران و بازسازی مسجد الاقصی و مقدسات اسلامی از فلسطینیان خواست با حضور گسترده در صحن مسجدالاقصی توطئه های رژیم صهیونیستی را علیه مقدسات اسلامی خنثی کنند .
" نعامنه " چنین اقداماتی تکراری صهیونیستها را هشداری برای تمامی مسلمانان جهان خواند و تصریح کرد که رژیم صهیونیستی تنها به اشغال مسجد مبارک الاقصی و هتک حرمت آن اکتفا نکرده، بلکه قرآن کریم را نیز مورد اهانت قرار داده است.
مدیر موسسه عمران و بازسازی مسجدالاقصی همچنین خاطر نشان کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی از هر وسیله ای برای جریحه دار کردن احساسات و عواطف مسلمانان بهره می گیرند.
از سوی دیگر "خمیس نجار "رئیس کمیته یگان های قدس و مسجد الاقصی نسبت به تلاش های خطرناک صهیونیست ها برای ورود به مسجد الاقصی و جریحه دار کردن احساسات و عواطف مسلمانان که آخرین مورد آن تلاش یک عضو کنیست (پارلمان) رژیم صهیونیستیب برای ورود به قبه الصخره بود، هشدار داد.
درهمین راستا یک نظامی رژیم صهیونیستی روز (یکشنبه) با حمله به کلاس‌ آموزش قرآن در صحن مسجدالاقصی ، به کتاب آسمانی مسلمانان هتک حرمت کرد.
اریا
https://www.masjed.ir/u/1L4N

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir