دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۳
کد خبر : ۱۰۶۸۳
گزارشگر : سعیده محبی

مسجدی در فرانسه بار دیگر مورد هتک حرمت قرار گرفت

در ادامه بی حرمتی های رایج به اماکن مقدس مسلمانان در فرانسه، مسجدی در منطقه «ایل دو فرانس» بار دیگر مورد هتک حرمت قرار گرفت.

به گزارش پرتال مرکز امور مساجد به نقل از سایت اینترنتی الکنز، در ادامه بی حرمتی ها و هتاکی های رایج به اماکن مقدس مسلمانان در فرانسه، مسجد «مانت لویل» در شهر «ایولین» فرانسه در اقدامی اسلام ستیزانه مورد هتک حرمت قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، در این اقدام اسلام ستیزانه عده ای فرد ناشناس چند قطعه گوشت خوک کپک زده را به همراه یک نامه توهین آمیز در صندوق نامه این مسجد قرار دادند.
بر اساس بیانیه منتشره از سوی مسئولان مسجد، ظرف عمر 12 ساله این مسجد، این نخستین بار است که چنین اقدام انکارناپذیر، نژادپرستانه و آشوبگرانه ای در آن اتفاق می افتد.
بی احترامی به اماکن مذهبی و مقدسات مسلمانان در فرانسه گاه و بیگاه انجام می شود و این در حالی است که تا کنون هیچ گزارش و خبری مبنی بر شناسایی و مجازات عوامل این بی حرمتی ها توسط مقامات فرانسوی منتشر نشده است.

فارس
https://www.masjed.ir/u/1iNZ

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir