شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۷
کد خبر : ۱۱۰۷۶
گزارشگر : سعیده محبی

144 مسجد استان مرکزی؛ میزبان مراسم معنوی اعتکاف

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از آمادگی 144 مسجد جهت برپایی مراسم معنوی اعتکاف در استان خبر داد.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام داوود چمانی، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این اداره برگزار شد، گفت: ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف امسال از 5 رجب در سطح مساجد آغاز شده و تا 11 رجب نیز ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد: مراسم معنوی اعتکاف امسال همزمان با 13 تا 15 رجب در سطح 144 مسجد استان مرکزی برگزار می شود که 76 مسجد ویژه خواهران و 48 مسجد ویژه برادران و 20 مسجد نیز به صورت مشترک این مراسم معنوی را برگزار می کنند.
حجت الاسلام چمانی همچنین از برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در 33 مسجد شهر اراک خبر داد و اظهار کرد: این مراسم در سطح مساجد شهرستان های استان نیز همزمان با سراسر کشور اجرایی می شود که 86 مسجد شهری و 58 مسجدروستایی هستند.
معاون فرهنگی و آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان، تصریح کرد: مراسم معنوی اعتکاف سال گذشته در سطح 130 مسجد استان با شرکت 10 هزار و 354 نفر برگزار شد که 8 هزار و 683 نفر شرکت کنندگان خواهر و هزار و 681 نفر نیز ازبرادران بوده اند.
وی ادامه داد: 22 درصد شرکت کنندگان مراسم معنوی اعتکاف سال گذشته، شامل 2 هزار و 302 نفر روستایی و 81 درصد شامل 8 هزار و 51 نفر شهری بوده اند.
چمانی با اشاره به تشکیل ستاد برگزاری مراسم اعتکاف در استان خاطر نشان کرد: این ستاد با هدف برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم معنوی اعتکاف تشکیل شده و جلسات متعددی نیز با مسئولان ذیربط برگزار شده تا بتوان مراسم اعتکاف امسال را باشکوه و پربارتر از سال گذشته برگزار کرد.
معاون فرهنگی و آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان، اظهار کرد: با توجه به اینکه مراسم معنوی اعتکاف به شکل مردمی برگزار می شود و هیچگونه هزینه دولتی برای آن در نظر گرفته نشده؛ لذا طبق پیش بینی های انجام شده هزینه شرکت هر معتکف در هر شهرستان متفاوت و بالغ بر 20 تا 35 هزار تومان خواهد بود.
وی با اشاره به اعزام مبلغ و روحانی به مساجد برگزار کننده اعتکاف اعلام کرد: پیش بینی شده تا در این ایام در هر مسجد یک روحانی یا مبلغ جهت برگزاری مراسم اعتکاف حضور داشته باشد؛ لذا از طرف این اداره کل به مساجد فاقد روحانی نیز مبلغ و روحانی اعزام خواهد شد.
حجت الاسلام چمانی ادامه داد: قرائت زیارت عاشورا، ادعیه و مناجات، بیان احکام اعتکاف و معارف معنوی، گفتمان های دینی، پرسش و پاسخ، سخنرانی و ... از جمله برنامه های جانبی است که پیش بینی شده ویژه معتکفین در این ایام برگزار شود.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان در پایان، مطرح کرد: مراسم اعمال ام داوود نیز همزمان با سومین روز از مراسم اعتکاف در سطح مساجد برگزارکننده این سنت الهی برگزار می شود و عموم مردم استان می توانند در این مراسم حضور یافته و از فیوضات آن نهایت بهره را داشته باشند.

ایکنا
https://www.masjed.ir/u/ck5

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir