به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، محمد رئیسی سفیر و مجید مشکی رایزن فرهنگی کشورمان با خانم هاسمیک بوغوسیان وزیر فرهنگ ارمنستان در محل این وزارتخانه دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار، سفیر کشومان انتخاب مجدد خانم بوغوسیان را به سمت وزارت فرهنگ تبریک گفت و برای وی آرزوی موفقیت نمود.
رئیسی در ادامه ضمن ابلاغ سلام گرم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به خانم بوغوسیان ، از وی برای سفر به ایران جهت بازدید از کلیسای تئودر مقدس در ایام زیارت این کلیسا که تقریباً در اواسط مرداد ماه سال جاری است، دعوت بعمل آورد.
وی سپس مشکی را به عنوان رایزن جدید جمهوری اسلامی ایران به وزیر فرهنگ ارمنستان معرفی کرد.
خانم بوغوسیان ضمن ابراز خوشحالی از انتخاب رایزن جدید فرهنگی به وی خوشامد گفته و اظهار داشت: جنابعالی میراث دار همکاری های گسترده و مشترکی هستیدکه از گذشته بین دو کشور ارمنستان و ایران وجود داشته و امیدواریم این همکاری ها و روابط فرهنگی در دوره ی مدیریت شما از نظر کمی و کیفی رو به گسترش باشد.
وی آمادگی وزارت متبوعش را برای هر گونه همکاری با رایزنی فرهنگی ایران اعلام داشته و توسعه روابط فرهنگی را به ویژه در زمینه هایی که تا کنون مغفول مانده خواستار شد.
خانم بوغوسیان گفت: ما برای ثبت مسجد کبود ایروان در یونسکو به کمک جمهوری اسلامی ایران نیازمندیم و بدون آن امکان ثبت این میراث مشترک در یونسکو وجود ندارد.
مشکی از سابقه همکاری های خوب وزیر فرهنگ ارمنستان تشکر و بر اراده ی رایزن جدید فرهنگی ایران بر بسط مناسبات فرهنگی بین دو کشور تأکید نمود.
وی گفت: بستر همکاری های فرهنگی بین ایران و ارمنستان در تمامی حوزه های فرهنگی و هنری به گونه ای فراهم است که امکانات و توانمندی های دولتی به تنهایی پاسخگوی نیازهای فرهنگی جامعه ارمنستان برای شناخت ایران نیست و باید از ظرفیت و توان بخش خصوصی برای پر کردن خلأهای موجود و بهره مندی از فضای مناسب کنونی استفاده نمود.
رایزن فرهنگی کشورمان با اشاره به اینکه فرهنگ دو کشور و دو ملت ایران و ارمنستان به یکدیگر نزدیک بوده و تشابهات فرهنگی بسیاری بین آن دو وجود دارد اعلام نمود: سطح همکاری های بسیار بالا و خوب فرهنگی میان دو کشور می تواند الگوی مناسبی برای همکاری های فرهنگی و هنری کشورهای منطقه باشد.
مشکی به برگزاری هفته فرهنگی ایران در ارمنستان اشاره نمود و با اعلام آمادگی کشورمان جهت برگزاری هفته فرهنگی ارمنستان در ایران گفت: هر زمانی که برای برگزاری این هفته فرهنگی از نظر وزارت فرهنگ ارمنستان مناسب باشد، جمهوری اسلامی ایران آمادگی اجرای آن را دارد.
ابنا