یکشنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۹
کد خبر : ۱۱۷۵۳
گزارشگر : سعیده محبی

ساخت مسجد جامع دهدشت نیازمندکمک خیرین و مسوولان است

امام جمعه دهدشت با اشاره به اینکه مسجد جامع مرکز و کانون اصلی فرهنگی این شهرستان محسوب می شود، گفت: طنین بانگ ملکوتی اذان از این نیازمند همت والای مسوولان اجرایی و متولیان امور فرهنگی استان برای تامین اعتبار لازم است.

به گزارش پرتال مرکزرسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام سید نصیر حسینی افزود: مسجد جامع دهدشت به عنوان پایگاه معنوی و یادگار رزمندگان در دوران دفاع مقدس است.
وی افزود:مساعدت مردم، مسوولان و خیرین برای ساخت این مسجد امری ضروری است.
وی با بیان اینکه تاکنون پنج میلیارد و 500 میلیون ریال برای ساخت این بنای فرهنگی هزینه شده است، میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح بیش از 10 میلیارد ریال است.
حسینی پیشرفت فیزیکی مسجد صاحب الزمان را 40 درصدی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه تاکنون برخی افراد نیکو کار وعده کمک برای ساخت این مسجد را داده بودند ولی تاکنون این وعده محقق نشده و میزان کمک های مردمی در این راستا پایین بوده است.
حسینی تصریح کرد: مسجد جامع متعلق به بازاریان است ومی طلبد که در این راستا همکاری لازم را انجام دهند.
وی به ساخت چهار باب مغازه در ورودی این مسجد اشاره کرد و افزود: هدف از ایجاد بخش تجاری کمک به درآمدزایی مسجدبرای هزینه های جاری، خادم و روحانی مسجد خواند.
فرماندار کهگیلویه نیز در این رابطه گفت: مساجد در سطح شهرستان زیاد و اعتبار مساجد بسیار محدود است.
فرماندار شهرستان کهگیلویه نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: این مسجد از محل اعتبارات استانی به بهره برداری نمی رسد.
ابراهمی جعفری، مسجد صاحب الزمان (عج) را نماد فرهنگی شهر دهدشت خواند و اظهار کرد: فرمانداری کهگیلویه برای تامین اعتبار مورد نیاز این مسجد از سوی مسوولان استانی و خیرین دریغ نخواهد کرد.

ایرنا
https://www.masjed.ir/u/1jWy

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir