یکشنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۹:۴۴
کد خبر : ۱۱۷۵۵
گزارشگر : سعیده محبی

بوستان و مسجد آیت الله کمالوند در خرم آباد کلنگ زنی شد

طی مراسمی با حضور استاندار لرستان، کلنگ مسجد و بوستان آیت الله کمالوند در خرم آباد بر زمین زده شد.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، عصر امروز با حضور استاندار لرستان، شهردار خرم آباد، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی لرستان و جمعی دیگر از مسئولان لرستانی کلنگ مسجد و بوستان آیت الله کمالوند در خرم آباد بر زمین زده شد.
در این مراسم شهردار خرم آباد با بیان اینکه این بوستان و مسجد با مساحتی بالغ بر 18 هزار متر مربع در ورودی شهرستان خرم آباد از سمت بروجرد احداث می شوند، اظهار داشت: از این تعداد 160 متر مربع زیربنای مسجد آیت الله کمالوند است که در دو فاز بانوان و آقایان ساخته می شود.
محمد مهرابی ضمن تقدیر و تشکر از هوشنگ بازوند، استاندار لرستان خاطرنشان کرد: استاندار لرستان از روزی که به عنوان استاندار انتخاب شده است، توجه ویژه ای به ساماندهی شهرستان ها به ویژه خرم آباد دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه پس از گذشت 34 سال از انقلاب اسلامی، ورودی های شهرستان خرم آباد ساماندهی نشده است، عنوان کرد: ورودی شمال شهر خرم آباد یکی دیگر از برنامه های شهرداری خرم آباد است که به زودی ساماندهی می شوند.
براساس این گزارش فارس بالغ بر 250 میلیون تومان اعتبار برای بوستان و مسجد آیت الله کمالوند در خرم آباد در نظر گرفته شده است.

فارس
https://www.masjed.ir/u/1xCe

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir