شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۷:۴۸
کد خبر : ۱۱۸۷۸
گزارشگر : محمد قدس

۵۰ مسجد میزبان کرسی های تلاوت قرآن مشخص شدند

حجت الاسلام آقایی با اشاره به اینکه مساجد برگزار کننده کرسی های تلاوت تا پایان فصل تابستان مشخص شدند، گفت: کرسی های تلاوت قرآن در ۵۰ مسجد تهران به صورت هفتگی و مستمر برگزار می شود.

حجت‌الاسلام حمید آقایی، معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اعلام برگزاری کرسی های تلاوت در بیش از 50 مسجد استان تهران گفت: 50 مسجد منتخبی که کرسی های تلاوت تا پایان فصل تابستان در آنها برگزار می شود، مشخص شده اند و به زودی اسامی آنها اعلام می شود.

 وی بیان کرد: برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن می‌تواند زمینه ساز، توسعه فرهنگ قرآنی و همچنین تشویق جوانان به فعالیت در این عرصه باشد. بر همین اساس مرکز رسیدگی به امور مساجد از سال گذشته سعی در شناسایی مساجد فعال برای برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن به صورت دائمی داشته است.

 وی خاطر نشان کرد: در اولین دوره برپایی کرسی های تلاوت این کرسی ها در 130 مسجد تهران برگزار می شد که در مراحل بعدی برگزاری کرسی های تلاوت قرآن به 313 کرسی تلاوت افزایش یافت. اما امسال در نیمه اول سال تنها 50 مسجد برای اجرای کرسی های تلاوت قرآن آمادگی دارند که در این مساجد کرسی تلاوت قرآن به صورت هفتگی و مستمر و با حضور قاریان بین‌المللی، کشوری و استانی برگزار می‌شود.

 معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: مرحله دوم برگزاری کرسی های تلاوت در نیمه دوم سال برگزار می شود.

شبستان
https://www.masjed.ir/u/1gmU

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir