دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۷
کد خبر : ۱۲۱۰۳
گزارشگر : سعیده محبی

محفل انس با قرآن به مناسبت نیمه شعبان در کانون مساجد کرمانشاه

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، از برگزاری محفل انس با قرآن با حضور حامد شاکر نژاد خبرداد.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، طیب صفری مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه گفت: به مناسبت میلاد حضرت مهدی(عج) محفل نورانی انس با قرآن کریم با حضور حامد شاکرنژاد از قاریان برجسته بین المللی در کانون های مساجد استان برگزار می شود.


وی با اشاره به اینکه براساس برنامه ریزی های صورت گرفته اولین محفل در کانون نورالایمان برگزار می شود، تصریح کرد: این مراسم(19 خرداد) بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد امام خمینی(ره) خیابان اربابی برگزار خواهد شد.


صفری، ضمن دعوت از عموم مردم برای شرکت در این محافل نورانی، افزود: محفل انس با قرآن کریم دیگری نیز با حضور حامد شاکر نژاد با همکاری کانون فاتح ارتش راس ساعت8/30 صبح روز(20 خرداد) در تالار گل نرگس برگزار می شود.


وی با بیان اینکه در این محافل نورانی قاریان برجسته استانی نیز به قرائت قرآن می پردازند، گفت: این محافل از سری برنامه های بر امواج فرهنگ و هنر است.
 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، اضافه کرد: محافل انس با قرآن کریم با حضور قاریان برجسته استانی و کشوری دوشنبه هرهفته از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و دبیرخانه کانون های مساجد کرمانشاه برگزار می شود.
 

شبستان
https://www.masjed.ir/u/bwc

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir