دوشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۳ / ۱۶:۰۳
کد خبر : ۱۲۳۵۸
گزارشگر : عطا اسماعیلی

در نشست مشترک فرماندهان بسیج و رییس مرکز مطرح شد؛ رویکرد حذفی در مساجد از بین برنده ذخایر انقلاب است + تصاویر

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در نشست با مسئولین سپاه و فرماندهان بسیج: مسجد اداره نیست و باید با مقتضیات خاص خود با آن ارتباط داشت و استقلال آن همواره باید حفظ شود.

به گزارش محراب (پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد)، گردهمایی مسئولین مرکز رسیدگی به امور مساجد و فرماندهان و مسئولین سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام والمسلمین آقایی معاون فرهنگی و حجت الاسلام حاتم پوری معاون جذب و ساماندهی ائمه جماعات، سردار کاظمینی، فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص)  و جمعی از مسئولین مرکز برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این نشست ابتدا حجت الاسلام والمسلمین آقایی با اشاره به فرا رسیدن دهه تکریم و غبارروبی و لزوم همکاری میان بسیجیان عزیز با امام جماعت و هیئت امنا گفت: افرادی که در یک محله زندگی می کنند مانند آغاز سال نو، مساجد محل خود را آماده آغاز ماه مبارک رمضان می کنند که در اسلام نیز روایت های شگفت انگیزی برای خدمت به مسجد و تطهیر ذکر شده است و در قرآن مسئله نظافت مسجد و غبارروبی از وظایف حضرت ابراهیم(ع) و اسماعیل(ع) نام برده شده و به آن ها برای تطهیر مساجد امر شده است.

حجت الاسلام آقایی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره مسجد خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرموده اند آنچه که در صدر اسلام از مساجد سراغ داریم با معابد در ادیان دیگر متفاوت است و از آنجایی که مسجد در اسلام جایگاه دیانت و سیاست بوده و پیوند دهنده این دنیا و آخرت است لازم است رابطه مسجد با جوانان تقویت شده و مسجد محلی برای تشویق جوانان و نوجوانان باشد همچنین می توان از مسجد برای برگزاری مراسم عقد جوانان و اذان گفتن در گوش نوزادان استفاده کرد.

 

سپس سردار کاظمینی در گفتگو با مسئولین بسیج مساجد، به تعامل و هماهنگی هرچه بیشتر این مسئولان با مدیران نواحی توصیه کرد و در ادامه نیز  بر گفتگو، تعامل و وحدت زایی به عنوان راهکار رفع موارد را اختلافی تأکید کرد.

سردار کاظمینی در ادامه به نکاتی نیز درباره وضعیت حال حاضر منطقه و شرایط پیش آمده اشاره نمود.

این گزارش می افزاید: حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد ضمن تشکر از همه هماهنگی های میان بسیج و مساجد با بیان این که رویکرد اقناعی توجیهی، علی رغم این که راهکاری است که نیازمند زمان است، اما تأثیرات عمیقی دارد، اظهار کرد: ما باید از اداری شدن مسجد و برخورد اداری با آن پرهیز کنیم.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با تأکید بر حفظ استقلال مسجد، خاطرنشان کرد: مسجد زبان و ادبیات خاص خود را دارد. کسی که قصد خدمت به آن را دارد، باید لطافت برخورد با روحانیت و مسجد را بشناسد.

وی در خصوص تفاوت سلایق و نظرات در میان ائمه جماعات اظهار کرد: ممکن است که سلایق مختلف سیاسی در مسجد باشد ولی باید توجه کرد که این اختلاف سلایق را نباید با ذهن منفی بررسی کرد. مقام معظم رهبری به سلایق گوناگون احترام می گذارند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در پایان با بیان این که در برخورد با سلایق گوناگون می توان رویکرد حذفی یا رویکرد اصلاحی داشت، گفت: رویکرد حذفی از بین برنده ذخایر انقلاب است، در نتیجه باید به فکر اصلاح بود.

 

گزارش تصویری

https://www.masjed.ir/u/d55

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir