یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۴
کد خبر : ۱۲۸۵۴
گزارشگر : سعیده محبی

جشن میلاد کریم اهل بیت با همکاری مسجد امام حسن (ع) در استانبول

مراسم جشن باشکوه ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) با شرکت صدها تن از شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت در استانبول ترکیه برگزار شد.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، در این مراسم که با همکاری شهرداری منطقه اسن یورت و مسجد امام حسن (ع) در استانبول برپا شد، ˈحسن کارابولوتˈ رئیس اتحادیه علمای جعفری ترکیه ، رییس شهرداری منطقه اسن یورت، مفتی اسن یورت و مقامات محلی و صدها تن از شیعیان و دوستداران اهل بیت شرکت کردند.

کارابولوت طی سخنانی در این مراسم با اشاره به اینکه علاوه بر شیعیان، شمار قابل توجهی از ریش سفیدان علویان استانبول نیز در جشن میلادامام حسن مجتبی(ع) شرکت کرده اند، گفت: این بهترین پاسخ برای تبیین وحدت و یکپارچگی در بین امت اسلامی است و باید این برادری حفظ شود.

او با اشاره به اقداماتی که اخیرا علیه مسجد محمدیه شیعیان استانبول صورت گرفت و مسجد به آتش کشیده شد، گفت: در این کشور همه به اماکن مقدس احترام می گذارند. چنین خیانتی را علوی ها و سنی ها هیچ یک انجام نمی دهند. این کار کسانی است که خود را به بیگانگان فروخته اند، ما نمی خواهیم صدای پای کسانی که خاورمیانه را به خاک و خون کشیده اند، در کشور ترکیه بشنویم.

قاضی اوغلو رییس شهردار اسن یورت نیز در سخنان خود پیام وحدت و برادری بین مذاهب اسلامی داد و گفت: ما به مناسبت میلاد با سعادت نوه گرامی پیامبر اسلام حضرت حسن (ع) همه ساله چنین جشنی برپا می کنیم. در این مراسم سنی ها، علوی ها و جعفری ها در کنار یکدیگر حضور دارند. این نماد همبستگی و برابری در اسلام است.

او گفت: چند روز گذشته مسجد محمدیه را به آتش کشیدند ولی نتوانستند برابری و برادری ما را برهم زنند. ما چنین اقداماتی را تحریک آمیز می دانیم و برای مقابله با آن هوشیاری و وحدت خود را حفظ می کنیم.

ایرنا
https://www.masjed.ir/u/1LaH

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir