سه شنبه / ۲۱ اَمرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۶
کد خبر : ۱۳۳۴۳
گزارشگر : سامان صاحب جلال

اجرای طرح «از مدرسه تا مسجد» در تمام مدارس شیراز

طرح «از مدرسه تا مسجد» به همت دبیرخانه کانون های مساجد استان فارس از مهرماه در همه مدارس شیراز اجرا می شود.

به گزارش محراب(پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد) حجت الاسلام والمسلمین نیازی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان فارس از اجرای طرح  «از مدرسه تا مسجد» در مدارس مقاطع راهنمایی و دبیرستان استان فارس خبر داد و  گفت: این طرح چند سالی است که با امضای تفاهم نامه میان دبیرخانه کانون های مساجد استان فارس و اداره آموزش و پرورش این استان در مدارس به اجرا در می آید.

وی هدف از اجرای این طرح را استفاده از کانون های فرهنگی هنری به عنوان پل ارتباطی بین مسجد و مدرسه و کشف استعدادهای دانش‌آموزان نوجوان و جوان و استفاده از آن در پویایی برنامه‌های فرهنگی مساجد عنوان کرد و افزود: تلاش داریم بر اساس این طرح قشر جوان را به این طریق به مساجد جذب کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین نیازی به دیگر اهداف اجرای این طرح اشاره کرد و  گفت: پرورش نیروهای مسجد‌محور و قرآن‌باور از جمله اهداف اجرای این طرح است که بر اساس این طرح در مناسبت‌های مختلف و در رشته‌های گوناگون مذهبی، آموزشی، هنری، فرهنگی و اعتقادی برنامه های مختلف در مدارس به مرحله اجرا در می‌آید.

وی تلاش در راستای تقویت نماز جماعت و حضور باشکوه نوجوانان و جوانان دانش‌آموز در صفوف نماز و برنامه‌های فرهنگی و هنری مساجد و پاسخگویی به شبهات آنها و همچنین برگزاری اردوهای آموزشی برای شرکت کنندگان را از برنامه های این طرح نام برد.

خبرگزاری شبستان
https://www.masjed.ir/u/1nlc

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir