شنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۰
کد خبر : ۱۳۶۶۴
گزارشگر : سامان صاحب جلال

ناحیه شهید باهنر/ اختتامیه جشنواره سی در سی برگزار خواهد شد

مراسم اختتامیه جشنواره بزرگ سی در سی به همراه محفل قرآنی و کرسی تلاوت در مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار می شود.

محراب (پایگاه اطلاع رسانی مرکز رسیدگی به امور مساجد)، سی در سی جشنواره حفظ جزء ٣٠ در سی روز ماه مبارک رمضان بوده که برای پنجمین سال متوالی در مسجد پیامبر اعظم(ص) واقع در بلوار ارتش، شهرک شهید محلاتی برگزار شد و اختتامیه آن در روز دوشنبه ٣ شهریور ماه بعداز اقامه نماز عشاء در مسجد، همراه با کرسی تلاوت برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم کریم منصوری به تلاوت قرآن کریم می پردازد و بعد از آن به نفرات برتر جشنواره ٣ کمک هزینه سفر کربلای معلی و ٢٤ کمک هزینه سفر مشهد مقدس اعطا خواهد شد.

مراسم نکوداشت آیت الله سید محمد تقی حکیم برگزار شد

 

به گزارش محراب، آیت الله سید محمد تقی حکیم، بالغ بر ٣٠ سال امام جماعت مسجد جامع حصار بوعلی در شهرستان شمیرانات است. از این رو، برای تجلیل از شخصیت آیت‌الله حکیم، مراسمی با حضور آیت‌الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران، برگزار شد.

مراسم نکوداشت آیت الله سید محمد تقی حکیم

گفتنی است، حضور پرتعداد اهالی محله نیاوران برای قدردانی از شخصیت آیت‌ الله حکیم از جمله موارد قابل توجه این مراسم بود و همچنین در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین آقایی، معاون ریاست محترم مرکز رسیدگی به امور مساجد، سخنرانی و از آیت الله حکیم تقدیر و تمحید کرد.

 

 


https://www.masjed.ir/u/1Bry

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir