یکشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۰
کد خبر : ۱۳۷۲۳
گزارشگر : هادیان - جواد خلیلی

اهداءحکم امام جماعت مسجدعلی ابن ابیطالب(ع)آبعلی

سرپرست ناحیه علامه طباطبایی(ره): امام جماعت باید سکان دار تمام فعالیت های مسجد باشد.

به گزارش خبرنگار محراب از ناحیه علامه طباطبایی (ره) سرپرست این ناحیه حکم امام جماعت مسجد حضرت علی ابن ابیطالب (ع) شهر آبعلی را به وی اهداء نمود.

در این مراسم که در مورخه 6/1 انجام شد حجت الاسلام و المسلمین هادیان با حضور در نماز جماعت این مسجد حکم حجت الاسلام و المسلمین محمد حسینی را به وی اهداء نمود.

شهر آبعلی

وی در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات چندین ساله حجت الاسلام و المسلمین محمد حسینی خاطر نشان کرد: امام جماعت این مسجد همیشه برای ما اسوه صبر و ادب و برزگواری است ،بنده همیشه بر خود احترام به این عزیز را واجب می دانستم و میدانم.امیدوارم وی در امورات مسجد کما فی السابق نیز موفق باشد.

شهر آبعلی

سرپرست ناحیه در ادامه بار دیگر به نقش هیئت امناء اشاره نمود و افزود : امناء مسجد در صورتی که با امام جماعت همراه باشند یقین بدانید آن مسجد از مساجد فعال و نمونه در تمامی زمینه ها خواهد بود.نقش امام جماعت نقشی مهم در حقیقت سر  حلقه های موجود در مسجد است اگر این سر حلقه  اهمالی بورزد  حلقه ها یقینا با مشکل روبرو می شوند.امام جماعت باید سکان دار تمام فعالیت های مسجد باشد.

شهر آبعلی

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین هادیان ضمن قرائت حکم حجت الاسلام و المسلمین محمد حسینی ،آنرا به وی اهداء نمود.

شهر آبعلی

در انتها نماز جماعت عشاء به امامت حجت الاسلام و المسلمین هادیان اقامه گردید.

شهر آبعلی

ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد
https://www.masjed.ir/u/a7g

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir