یکشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۷:۵۳
کد خبر : ۱۳۹۲۶
گزارشگر : سعیده محبی

ممنوعیت ورود زنان فلسطینی به مسجدالاقصی

شهرک نشینان صهیونیستی صبح امروز به مسجدالاقصی حمله کردند و نظامیان صهیونیستی به زنان فلسطینی اجازه ورود به مسجدالاقص را ندادند.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد به نقل از برخی منابع عربی، پلیس صهیونیستی صبح امروز یکشنبه(نهم شهریور) تمامی ورودیهای مسجدالاقصی را بر روی نمازگزاران بستند و گروهی از شهرک نشینان به مسجدالاقصی حمله کردند.

صهیونیستها همچنین از ورود زنان فلسطینی به مسجدالاقصی جلوگیری کردند و برای مردان تدابیر امنیتی اتخاذ کردند و کارتهای هویت جوانانی که به مسجد می رفتند را ضبط کردند. زنان فلسطینی هنگام ممنوعیت ورودشان به مسجدالاقصی، مقابل درهای مسجد اعتصاب کرده و فریاد «الله اکبر» سر دادند.

صهیونیستها از عید فطر تاکنون مانند مسجد ابراهیمی در الخلیل، صبحها به غیر از روزهای جمعه و شنبه اجازه ورود صهیونیستها را به مسجدالاقصی می دهند. اداره اوقاف اسلامی نسبت به این اقدام صهیونیستها هشدار داد.

شبستان
https://www.masjed.ir/u/1vnn

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir