سه شنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۴
کد خبر : ۱۳۹۷۲
گزارشگر : هادیان - جواد خلیلی

استقبال نمازگزاران ازجلسات تفسیرقرآن مسجدالرضا(ع)

امام جماعت مسجد الرضا(ع) : داشتن برنامه مدون و منظم علل جذب بیشتر عموم مردم به مسجد میشود.

 به گزارش خبرنگار محراب از ناحیه علامه طباطبایی برگزاری منظم جلسات تفسیر قرآن کریم در مسجد الرضا (ع) شهر گیلاوند با استقبال خوب نمازگزاران روبرو گردیده است.

حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی با بیان این مطلب افزود : داشتن برنامه ای مدون و منظم برای طول هفته و قطع نشدن نمازهای یومیه توسط امام جماعت ،سیل عظیمی از عموم مردم را به مسجد جذب می کند.

قران

 

وی به تبیین یکی از این برنامه ها پرداخت و افزود : یکی از برنامه هایی که در این مسجد به طور مرتب در هفته درروز های شنبه تا دوشنبه در  حال برگزاری می باشد جلسات نفسیر قرآن کریم است که قرائت آن توسط استاد ارجمند دژکام و تفسیر آن توسط بنده انجام می گیرد.

قران

وی اطمینان داد که اگر امام جماعت به داشتن یک برنامه مدون همت بورزد یقین بداند که صفوف مسجد لبریز از نمازگزار می گردد.

قران

ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد
https://www.masjed.ir/u/1rPV

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir