دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۴:۱۲
کد خبر : ۱۴۴۴۴
گزارشگر : حیدری آقای اسدی

جلسه سرپرست ناحیه با امناء مسجدصاحب الزمان(عج)

حجت الاسلام والمسلمین حیدری سرپرست ناحیه شهیداشرفی اصفهانی با اعضاء امناء مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) شهرک کهنز در دفتر ناحیه تشکیل جلسه داد

 

 

به گزارش محراب (پایگاه اطلاع رسانی مرکز رسیدگی به امور مساجد)، حجت الاسلام والمسلمین حیدری سرپرست ناحیه شهیداشرفی اصفهانی با اعضاء امناء مسجد صاحب الزمان(عج) واقع در شهرک کهنز  تشکیل جلسه داد.
بر اساس این گزارش، این جلسه در دفتر ناحیه شهید اشرفی اصفهانی برگزار شد و در آن به موضوع اعزام امام جماعت برای امامت در مسجد مذکور پرداخته شد و نتایج خوبی حاصل شد.

مقرر گردید باتوجه به استعفاء حجت الاسلام مهدوی امام جماعت سابق مسجد ، از طرف ناحیه حجت الاسلام دانایی یکی از روحانیون خوشنام منطقه برای ادامه فعالیت در مسجد  شود و امناء مسجد نیز قول دادند با امام جماعت جدید همکاری لازم را انجام دهند.

ناحیه شهیداشرفی اصفهانی
https://www.masjed.ir/u/5nS

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir