دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۳ / ۱۳:۵۹
کد خبر : ۱۵۰۸۹
گزارشگر : سعیده محبی

فضای مسجد «حمزه سیدالشهدا(ع)» افزایش می یابد

فضای مسجد «حمزه سیدالشهدا(ع)» بعد از گذشت سه سال رایزنی های مکرر در خصوص افزایش فضا، افزایش می یابد.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام «فاطمی مهر»، امام جماعت مسجد «حمزه سیدالشهدا(ع)» با بیان اینکه در این مسجد طی سه ماه آینده عملیات عمرانی صورت می گیرد، اظهار کرد: امور مربوط اضافه شدن فضا به مسجد تا سه ماه آینده ادامه دارد.

 

وی گفت: افزایش فضای مسجد «حمزه سیدالشهدا(ع)» از این جهت بود که مسجد با فضای فعلی 150 مترمربع روزانه نزدیک به هزار نمازگزار را پذیرا است و در عین حال درب مسجد از صبح تا شب به روی مردم باز است در نتیجه فضای فعلی پاسخگوی مراجعان متعدد را نداشت در نتیجه در پی آن شدیم تا فضای شبستان مسجد را گسترش دهیم.

 

حجت الاسلام «فاطی مهر» افزود: در راستای اجرای طرح گسترش فضای مسجد طی سه سال رایزنی و مذاکراتی که با مسئولان بیمارستان پشت مسجد داشتیم عاقبت امسال صدمتر فضای پشت بیمارستان به مسجد الحاق شد و در این راستا به تازگی کار ساخت و ساز مسجد آغاز و در حال حاضر گوبرداری شروع شده است.

 

امام جماعت مسجد «حمزه سیدالشهدا(ع)» تصریح کرد: در حال حاضر به مدت یک هفته است که برنامه های مسجد در مسجد روبرو یعنی مسجد «مهدویه» برگزار می شود اما بعضا اگر نمازگزاران بخواهند نماز خود را فرادی اقامه کنند همچنان درب مسجد حمزه سیدالشهدا(ع) باز است.

شبستان
https://www.masjed.ir/u/1DM4

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir