سه شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۰۲
کد خبر : ۱۵۶۷۹
گزارشگر : سامان صاحب جلال

درخواست از پلیس آمریکا برای توقف جاسوسی در مساجد

پلیس امریکا به بهانه ارتقا وضعیت جامعه مسلمانان آمریکا به تجسس در امور نمازگزاران می پردازد که این امر باعث ناراحتی مسلمانان امریکا شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب، لوری ثریا، رئیس شورای روابط اسلامی-آمریکایی گفت: که ما از اف بی آی درخواست کرده ایم تا از بازدید مساجد و جاسوسی کردن از نمازگزاران خودداری کند.

وی در ادامه گفت: که ما حاضر به همکاری با پلیس هستیم و این وظیفه شرعی و شهروندی ما مسلمانان است تا تهدیدات و خطرات احتمالی را به پلیس گزارش دهیم و به قانون پایبند باشیم.

به گفته ثریا، ماموران اف بی آی به خانه وی رفته و او را مورد بازجویی قرار داده اند. آنها هدف خود را ارتقا وضعیت جامعه مسلمانان آمریکا معرفی کرده اند.  

رئیس شورای روابط اسلامی-آمریکایی از نحوه برخورد پلیس آمریکا انتقاد کرد و گفت: آنها همه جامعه مسلمانان این کشور را مورد هدف قرار داده اند. درحالیکه جاسوسی کردن از بسیاری از مسلمانان بی گناه صحیح نیست.

پلیس آمریکا از مصاحبه با خبرنگاران درباره اظهارات ثریا  خودداری کرده است.

 


https://www.masjed.ir/u/1e86

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir