شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۲۰
کد خبر : ۱۵۷۵۲
گزارشگر : سامان صاحب جلال

40 هزار فلسطینی نماز جمعه را در مسجدالاقصی اقامه کردند

40 هزار فلسطینی برای نخستین بار طی 5 سال گذشته بدون هیچ محدودیتی وارد مسجد الاقصی شده و نماز جمعه این هفته را در این مسجد اقامه کردند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب، به نقل از  مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نمازگزاران از ساعات اولیه روز جمعه در محوطه های مسجد الاقصی حاضر شدند. این برای نخستین بار طی 5 سال گذشته بود که رژیم صهیونیستی به فلسطینیان اجازه می داد آزادانه و بدون هیچ محدودیتی وارد مسجد الاقصی شوند. نمازگزاران فلسطینی نیز فرصت را غنیمت شمرده و به اقامه نماز و راز و نیاز با پروردگار خویش مشغول شدند.

تصمیم رژیم صهیونیستی برای لغو هرگونه محدودیت برای ورود نمازگزارن به مسجد الاقصی پس از پایان نشست سه جانبه عبد الله دوم پادشاه اردن، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و جان کری وزیر خارجه آمریکا در شهر امان پایتخت اردن اتخاذ شد.

کری پس از پایان این دیدار از اتخاذ برخی تصمیمات در راستای کاهش تنش ها میان فلسطینیان و صهیونیستها در قدس خبر داد و گفت: اردن و اسرائیل با اتخاذ اقدامات اعتماد سازی و کاهش درگیری ها در قدس موافقت کردند.


خبرگزاری شبستان
https://www.masjed.ir/u/1E0A

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir