سه شنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۵
کد خبر : ۱۶۱۸۲
گزارشگر : سیف اله رضازاده

کانون های مساجد موثرترین پایگاه های فرهنگی و هنری کشور هستند‎

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لنگرود گفت: شبکه عظیم کانون‌های مساجد یکی از موثرترین پایگاه‌های فرهنگی و هنری نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب به نقل از شبستان، سهراب مقدسی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لنگرود، گفت: کانون‌های مساجد امروزه مامن صدها هزار جوان و نوجوان متعهد در سراسر کشور است و توانسته تا حد زیادی بر چالش‌های فرهنگی تاثیرگذار باشد.

 
وی ادامه داد: هر مسجدی که متقاضی ایجاد این مرکز باشد می‌تواند با ارائه مدارک به این شبکه عظیم مذهبی وارد و عضو شود.
 
مقدسی تصریح کرد: مساجد بهترین مکان برای حضور نوجوانان و جوانان است و کانون های فرهنگی هنری مساجد باید با برنامه‌های جذاب و مورد نیاز گروه هدف که همان نوجوانان و جوانان هستند، آنها را به این مکان مقدس جذب کنند و این حضور، کشور را از آسیب و گزندهای دشمنان مصون نگه می‌دارد.
 
گفتنی است،  شهرستان لنگرود دارای 28 کانون فرهنگی و هنری فعال در حوزه مساجد است.
https://www.masjed.ir/u/ebh

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir