سه شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۶
کد خبر : ۱۶۲۸۶
گزارشگر : سامان صاحب جلال

مقاله/ ایجاد شبکه های اجتماعی فرصتی برای استفاده از ظرفیتهای مساجد

مسجد یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه سازی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب،یکی از مسائل مهم در جوامع، هویت بخشی است. هویت ها اغلب در طول فرآیند گروهی حاصل می شوند و آنچه می تواند این فرآیند گروهی را شکل دهد، رسانه ها هستند. مسجد نیز یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه سازی است که یک نیاز ضروری است.

شبکه دربردارنده مجموعه ای از کنشگران یا گره ها همراه با مجموعه ای از پیوند ها با گونه های خاص از رابطه (مثل دوستی) است که آنها را به هم وصل می کند. باید توجه داشت که شبکه های اجتماعی نه کاملاً منظم اند و نه کاملاً تصادفی، بلکه همراه با کمی تصادفی بودن، کاملا منظم شده اند و با ایجاد شبکه، اتصال انفصال یافته ها ممکن می شود.

علاقه مندان برای یافتن چگونگی فرصت سازی شبکه های اجتماعی برای استفاده از ظرفیتهای مساجد، می توانند این مقاله را مطالعه کنند.

https://www.masjed.ir/u/9xu

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir