شنبه / ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۱:۲۶
کد خبر : ۱۶۷۴
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

جوانان برای حضور در مساجد ترغیب شوند

حجت الاسلام والمسلمین جعفر محسن زاده در آستانه ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه در نخستین جلسه هم اندیشی فرهنگی ائمه جماعات و دهیاران روستاهای بخش مرکزی گفت: جوانان برای حضور در مساجد ترغیب شوند.

امام جمعه خیرآباد با تاکید بر اهمیت حضور جوانان و نوجوانان در مساجد گفت: باید مساجد به عنوان مراکز فرهنگی و سنگرهای انقلاب اسلامی با حضور پر شور جوانان پر شود.

محسن زاده سپس به نقش محوری امام جماعت اشاره کرد و گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری امام جماعت مدیر طبیعی مسجد است، هیئت امنا بازوان قدرتمند امام جماعت باشند و به وی در اداره مسجد مشاوره دهند.

امام جمعه خیرآباد از ائمه جماعات خواست با برنامه ریزی های دقیق از پتانسیل جوانان و نوجوانان در استفاده بهینه از اوقات فراغت بهره گیرند.

محسن زاده افزود: اوقات فراغت یک فرصت است اما اگر از آن به خوبی استفاده نشود همین فرصت تبدیل به یک تهدید بزرگ فرهنگی می شود.

https://www.masjed.ir/u/1s68

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir