شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۶
کد خبر : ۱۶۹۸۵
گزارشگر : سامان صاحب جلال

ماجرای مجله «چارلی هبدو» فرانسه و به آتش کشیده شدن مساجد

پس از انتشار کاریکاتور ابوبکر بغدادی و انتشار آن در مجله چارلی هبدو و چهار نفر از اعضای داعش به دفتر این مجله، گروه های افراطی ضد اسلامی در فرانسه به مساجد این کشور حمله کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب، هفته گذشته برای فرانسه، هفته ای بسیار پر تنش و خطرناک بود. به گفته مقامات پاریس، چنین نا امنی گسترده و این سطح از درگیری در این شهر بی سابقه بوده است.ماجرا از اینجا شروع شد که روز سه شنبه مجله فرانسوی پارلز هبدو چاپ پاریس، کاریکاتوری از ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش منتشر کرد که واکنش سریع و تند اعضای این گروه تروریستی را در پی داشت.

چهارشنبه، چهار نفر از اعضای این گروه به دفتر این مجله حمله کردند و دوازده نفر از کارکنان آن را به ضرب گلوله کشتند. یک روز پس از این واقعه دلخراش، گروه های افراطی ضد اسلامی در فرانسه شروع به حمله به مساجد این کشور کردند که مهمترین آنها مسجدی در لمانس بود.

 حمله کنندگان به این مسجد که در مجاورت یک رستوران قرار داشت در نیمه شب با پرتاب سه نارنجک به حیاط مسجد آسیب جدی به بنای آن وارد کردند که در آن حتی شیشه های در و پنجره رستوران مجاور نیز شکست. این حملات سریالی به مسجد تا پنجشنبه عصر ادامه داشت که پس از آن دو تن از اعضای تیم حمله کننده به دفتر پارلز هبدو در پی تعقیب پلیس به فروشگاهی سوپر مارکتی متعلق به یهودیان حمله کرده و چند نفر را نیز به گروگان گرفتند. این گروگان گیری تا ساعت نه جمعه شب ادامه داشت که با کشته شدن این دو گروگانگیر به نام های سعید و شریف کوآچی (ملقب به برادران کوآچی) به پایان رسید.

 گفته می شود چهار نفر در ماجرای این گروگان گیری کشته شدند. این وقایع نا گوار در مجموع  حوادث زیادی را در پی داشت. بطوری که فرانسوا اولاند، رییس جمهور فرانسه حدود دو ساعت پس از کشته شدن این دو تروریست مجبور به حضور در برنامه زنده تلویزیونی و توجیه فضای نا امن پایتخت شد.

 در نماز جمعه تهران نیز حجت الاسلام و المسلمین خاتمی، امام جمعه موقت این شهر حمله به دفتر چارلز هبدو را به شدت محکوم کرد و گفت که عاملان این حمله تروریستی خواسته یا نا خواسته چهره اسلام و مسلمین را در جهان مخدوش می کنند.  

وحید پورتجریشی
https://www.masjed.ir/u/dis

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir