به گزارش خبرنگار محراب از ناحیه علامه طباطبایی اولین جلسه ستاد اقامه نماز شهر رودهن با حضور مسئولین شهر رودهن تشکیل گردید.
براساس این گزارش اولین جلسه ستاد اقامه نماز شهر رودهن با حضور امام جمعه رودهن ،مدیر ناحیه علامه طباطبایی و دیگر مسئولین شهر رودهن و تعدادی از ائمه جماعات بخش رودهن در دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین مدیح امام جمعه شهر رودهن ضمن خوش آمد گویی به مهمانان دقایقی پیرامون لزوم تشکیل این ستاد در برگزاری هر چه بهتر آئین نماز در شهر به ایراد مطلب پرداخت.

همچنین در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین هادیان نیز برلزوم برگزاری اقامه نماز های جماعت و برپایی این آئین عبادی در مساجد مطالبی را بیان نمود و از آمادگی این مرکز برای کمک و همفکری در برگزاری هرچه بهتر این مراسمات در مساجد خبر داد.
ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد