شنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۳
کد خبر : ۱۷۴۳
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

مسجدی جدید در آمریکا افتتاح می‌شود

کار ساخت این مسجد با تمام مخالفت‌های ساکنین غیر‌مسلمان این شهر برای احداث اولین مسجد این منطقه رو به اتمام است.

«محمد رشاد»، امام جماعت این مسجد در این رابطه گفت: با وجود نگرانی‌های همسایگان نسبت به وجود چنین مکانی در منطقه، ساخت این مسجد تمام شده است و مراسم افتتاحیه این مسجد یک هفته پیش از شروع ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد و در این مراسم از همه همسایگان و کسانی که در ساخت این مسجد ما را مورد حمایت خود قرار دادند، تقدیر خواهد شد.

«سلیم شباز»، عضو انجمن اسلامی لانگ ویو، خاطرنشان کرد: مخالفت‌ها برای ساخت این مسجد پیش‌بینی می‌شد و همسایگان غیر‌مسلمان این مسجد دلایل نگرانی‌های خود را با توجه به شمار زیاد مسلمانان این منطقه، افزایش تردد و ترافیک برشمردند.

گفتنی است، مسلمانان شهر لانگ‌ویوی آمریکا پیش از این، نزدیک به سی سال در آپارتمانی به برگزاری نماز جمعه و جلسات مذهبی می‌پرداختند. قرار است علاوه بر برگزاری نماز جماعت و مراسم مذهبی، از این مسجد به عنوان یک مرکز فرهنگی و آموزشی نیز بهره‌برداری شود.

https://www.masjed.ir/u/1ikC

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir