یکشنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۴
کد خبر : ۱۸۰۶۰
گزارشگر : سامان صاحب جلال

ناحیه علامه طباطبایی/ حضور ریاست شورای شهردماوند در دفتر ناحیه

ذبیحی، ریس شورای شهر دماوند مهمان دفتر ناحیه علامه طباطبایی به میزبانی حجت الاسلام والمسلمین هادیان، شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب، ذبیحی ریاست شورای شهر دماوند، با حضور در دفتر این ناحیه با حجت الاسلام و المسلمین هادیان مدیر ناحیه علامه طباطبایی دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام و المسلمین هادیان ضمن خوش آمدگویی به وی دقایقی پیرامون وظایف، عملکرد امور مساجدف حیطه وظایف و اختیارات، نقش مرکز رسیدگی به امور مساجد و همچنین ناحیه علامه طباطبایی گزارش را ارائه نمود.

مدیر ناحیه علامه طباطبایی با مهم و حیاتی خواندن پاسداری از مساجد بیان کرد: هر شخصی در هر ارگان و نهادی تا آنجا که می تواند و از دستش بر می آید باید به زنده نگهداشتن نماز و پاسداری از مساجد این خانه های امن الهی قدم بردارد. مساجد سنگرهای خداوند می باشند و نباید خدایی ناکرده مورد غفلت قرار بگیرند.

این گزارش می افزادی: در ادامه این دیدار ذبیحی، ضمن تقدیر و تشکر از مدیر ناحیه علامه طباطبایی برای هرگونه همکاری با مرکز رسیدگی به امور مساجد ناحیه علامه طباطبایی اعلام آمادگی نمود.

https://www.masjed.ir/u/1TYh

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir