به گزارش خبرنگار محراب از ناحیه علامه طباطبایی مسجد امیر المومنین (ع)شهرستان پردیس میزبان حضور سرزده مدیر ناحیه علامه طباطبایی بود.
حجت الاسلام و المسلمین هادیان مدیر ناحیه علامه طباطبایی ضمن حضور در نماز جماعت مغرب و عشاء این مسجد با نمازگزاران و امام جماعت دیدار و از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل مسجد قرار گرفت.
در این دیدار ابندا حجت الاسلام و المسلمین دوستی امام جماعت مسجد ضمن خوش آمدگویی به وی به تشریح برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در مسجد پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین هادیان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات خالصانه امام جماعت مسجد ،داشتن روحیه مردمی و جوان پسند در یک امام جماعت را نشانه شاخص در یک روحانی دانست و افزود : اینکه مردمی یا عده ای نوجوان گرد یک امام جماعت حضور دارند نشانه ای جز مردمی بودن نمی تواند باشد ،یقینا مردم با کسی که راحت باشند و به درد دل انان گوش دهد اعتماد میکنند وبه تبع ان در نماز جماعت حضور پیدا خواهند نمود.

مدیر ناحیه در گوشه ای از سخنان خود به همکاری و همدلی هیئت امناء نیز اشاره نمود و بیان داشت : مطمئنا بدون همکاری و همفکری بازوی های مسجد و امام جماعت یعنی هیئت امناء کاری از پیش نخواهد رفت من یقین دارم اگر این دو رکن یعنی امام جماعت و هیئت امناء با هم همکاری و همفکری در سایر امور را سرلوحه قرار دهند برنامه ها با نظم و انسجام بهتر و بیشتری پیش خواهد رفت.
ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد