شنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۴۸
کد خبر : ۲۰۳۳۴
گزارشگر : سامان صاحب جلال

اقامه نخستین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی+تصاویر

هزاران نمازگزار فلسطینی، نخستین نماز جمعه ماه مبارک رمضان را در مسجدالاقصی اقامه کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز رسیدگی به امور مساجد، هزاران نفر از نمازگزاران ساکن قدس و کرانه باختری در نخستین نماز جمعه ماه مبارک رمضان شرکت کردند.

 

شیخ عمر الکسوانی، مدیر مسجدالاقصی گفت: هزاران نمازگزار به مسجدالاقصی آمدند و نگهبانان و محافظان مسجدالاقصی و گروههای داوطلب مسئولیت ورود و خروج نمازگزاران را برعهده داشتند.

 

اداره اوقاف اسلامی وابسته به وزارت اوقاف اردن پیش از ماه مبارک رمضان، سایه بانهایی را در حیاط مسجد نصب کرده بود تا نمازگزاران به خاطر تابش نور خورشید اذیت نشوند و از ساعات اولیه صبح حلقه های دروس قرآنی تشکیل شد.

از سویی دیگر، از ساعات اولیه صبح، نظامیان صهیونیستی موانعی در مسیر شهر قدس به سمت مسجدالاقصی قرار داده بودند و تدابیر امنیتی صورت گرفت و شهروندان را تفتیش کردند.

موسسه البیارق اعلام کرد: 50 اتوبوس در داخل اراضی اشغالی 1948 میلادی به سمت مسجدالاقصی گذاشته شد تا نمازگزاران به سهولت در مراسم نماز جمعه شرکت کنند.


https://www.masjed.ir/u/1Llb

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir