سه شنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۱ / ۱۳:۲۹
کد خبر : ۲۱۳۳
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

دهه تکریم مساجد در تهران آغاز شد

حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در حاشیه مراسم با حضور در جمع خبرنگاران دهه تکریم و غبارروبی از مساجد را فرصتی برای تقویت تمامی کارکردهای مسجد دانست و اظهار امیدواری کرد، با تغییر نام دهه غبارروبی مساجد به نام دهه تکریم مساجد، در این ایام به مباحث محتوایی و ارتقای مساجد به مسجد تراز اسلامی نیز بیشتر توجه شود و ائمه جماعات بتوانند از ظرفیت های جدید مساجد بهره لازم را ببرند.

وی از برگزاری روز جهانی مسجد در آخرین روز ماه شعبان خبر داد و گفت: به دلیل همزمان شدن روز جهانی مسجد با عید سعیدفطر مراسم روز جهانی مسجد یک ماه زودتر و در آخرین روز ماه شعبان برگزار خواهد شد.

وی در پاسخ به سوال خراسان درباره برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت مرکز رسیدگی به امور مساجد برای جذب هرچه بیشتر نسل جوان به مساجد گفت: یکی از راهبردهای مرکز رسیدگی به امور مساجد جوان سازی مساجد است که جزئیات آن در آینده تشریح خواهد شد.

وی تصریح کرد: بر اساس راهبرد جوان سازی مساجد تمامی کارگزاران مساجد باید از لحاظ ذهنی، روشی و نحوه برخورد به گونه  ای باشند که برای نسل جوان جاذبه ایجاد کنند. در همین راستا آموزش هایی برای اعضای هیئت امنا، خادمان و ائمه جماعات در نظر گرفته شده است تا کارگزاران بتوانند خود را با نیازهای جوانان تطابق دهند.

https://www.masjed.ir/u/eey

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir