شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۹
کد خبر : ۲۳۹۰۱
گزارشگر : محسن عزیزی

برگزاری نماز وحدت بین اهل تسنن و شیعیان در عراق

نماز وحدت بخش بین اهل تسنن و شیعه در مرکز شهرستان المقدادیه در استان دیالی عراق برگزار شد.

 به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از خبرگزاری تسنیم ، فرمانداری شهرستان المقدادیه برگزاری این نماز را در راستای تاکید بر مواضع مستحکم ملی در تقویت وحدت جامعه و مخالفت با طایفه گری دانست. 

«زید العزاوی» فرماندار شهرستان المقدادیه نیز گفت که اهالی اهل تسنن و شیعیان این شهرستان و در رأس آنها روحانیون و نخبگان عشایری نماز وحدت بخش را در مسجد لااله الا الله در محله أشور در مرکز این شهرستان واقع در 35 کیلومتری شمال شرق بعقوبه به جا آوردند. 

«جاسم السعدی» فرمانده پلیس دیالی که در این مراسم حضور یافته بود نیز گفت: نماز وحدت پیامی قوی برای فتنه انگیزان و تجزیه طلبان دارد مبنی بر اینکه اهالی المقدادیه در مبارزه با فتنه گران متحد هستند. 

شهرستان المقدادیه بیش از یک هفته قبل شاهد حوادثی خونین در پی دو انفجار تروریستی بود که در پی آن 70 شهروند عراقی کشته یا زخمی شدند.
https://www.masjed.ir/u/ccd

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir