به گزارش خبرنگار ناحیه امام موسی صدر، هفتمین کرسی تلاوت قرآن کریم در سال ۱۳۹۴ با حضور جمعی از نماز گزاران و دوستداران قرآن و در مسجد جامع صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شهرک کاووسیه(شهرستان قدس) برگزار شد.
در این محفل نورانی قرآنی، قاری قرآن استاد حاج سید امیر محمودیان به قرائت آیات ۱۸ تا ۳۹ سورره شریفه اسرا پرداخت.
حجت الاسلام ابراهیم امیری در مراسم با توجه به بخشی از آیات قرائت شده از سوره اسرا گفت: خداوند در آیه ۲۳و ۲۴ سوره اسرا وظایفی را بر عهده انسان در رابطه با خداوند و پدر و مادر نهاده است و می فرماید: «وَقَضَى رَبُّکَ أَلاَّ تَعْبُدُواْ إِلاَّ إِیَّاهُ وَبِالْوَالِدَیْنِ إِحْسَانًا إِمَّا یَبْلُغَنَّ عِندَکَ الْکِبَرَ أَحَدُهُمَا أَوْ کِلاَهُمَا فَلاَ تَقُل لَّهُمَآ أُفٍّ وَلاَ تَنْهَرْهُمَا وَقُل لَّهُمَا قَوْلًا کَرِیمًا وَاخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَهِ وَقُل رَّبِّ ارْحَمْهُمَا کَمَا رَبَّیَانِی صَغِیرًا ؛
و پروردگار تو مقرر کرد که جز او را مپرستید و به پدر و مادر [خود] احسان کنید اگر یکى از آن دو یا هر دو در کنار تو به سالخوردگى رسیدند به آنها [حتى] اوف مگو و به آنان پرخاش مکن و با آنها سخنى شایسته بگوى ، و از سر مهربانى بال فروتنى بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت کن چنانکه مرا در خردى پروردند ».
اولا؛ خداوند پرستش خویش را بر انسان به عنوان یک تکلیف حتمی مقرر کرده است.
ثانیا، وظایف مهمی را نسبت به پدر و مادر، هم در دنیا و هم در آخرت ، معین نموده است، وظایفی همچون: نیکی کردن به آنها به ویژه در دوران سالخوردگی ، پرخاش نکردن نکردن به آنها، سخن شایسته گفتن به آنها و دعا در حق آنها.
ثالثا، کنار قرار گرفتن وظیفه در برابر خداوند با مسئولیت انسان در برابر والدین، نشانگر اهمیت والا نسبت به آنهاست که باید در هر شرائطی این وظیفه را انجام داد.
مسجد صاحب الزمان(عج) کاووسیه