دوشنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۵۱
کد خبر : ۲۴۱۲۵
گزارشگر : میرشاه ولد مطهری

تودیع و معارفه امام جماعت مسجد سیدالشهداء(ع)

مراسم تودیع و معارفه امام جماعت مسجد سیدالشهداء علیه السلام شهرک امید دژبان برگزار شد

به گزارش خبرنگار ناحیه شهید مطهری(ره) مرکز رسیدگی به امور مساجد شنبه شب 1394/11/11 بعد از نماز مغرب و عشاء مراسم تودیع امام جماعت سابق و معارفه امام جماعت جدید مسجد سیدالشهداء علیه السلام  واقع در منطقه 22 انتهای اتوبان شهید همت شهرک امید دژبان برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور ائمه جماعات منطقه ، معاون و کارشناس فرهنگی ناحیه شهید مطهری(ره) برگزار شد ، از خدمات و زحمات حجت الاسلام و المسلمین هادی قابل جامی با اهداء لوح ، تقدیر بعمل آمد و حکم امامت جماعت حجت الاسلام و المسلمین حسن آخوندپور به ایشان تحویل شد.

حجت الاسلام و المسلمین مزدجو معاون ناحیه شهید مطهری(ره) با تبیین جایگاه مسجد و اهالی آن در نظام اسلامی ، شاخصه های مسجد طراز اسلامی و وظایف هریک از متولیان برنامه های مسجد را بیان نمودند.

5
4
3
2
1

https://www.masjed.ir/u/d2n

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir