سه شنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۵:۳۲
کد خبر : ۲۴۴۴۹
گزارشگر : وحید پورتجریشی

هتک حرمت مجدد شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی

شهرک نشینان رژیم صهیونیستی برای چندمین بار طی ماه های اخیر در اقدامی هتاکانه وارد صحن های مسجدالاقصی شده و شعارهای ضد اسلامی سر دادند.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از العهد، شهرک نشینان رژیم صهیونیستی همچنان به سریال هتک حرمت های خود به مسجدالاقصی ادامه می دهند.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی با اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در اطراف مسجدالاقصی، راه ورود شهرک نشینان به این مسجد را هموار کردند.

به دنبال ورود شهرک نشینان به داخل صحن های مسجدالاقصی، درگیری شدیدی میان فلسطینیان و نظامیان صهیونیست درگرفت.

شاهدان عینی از بازداشت چند جوان فلسطینی حاضر در مسجدالاقصی توسط نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی خبر می دهند.

رسانه های فلسطینی اعلام کردند شهرک نشینیان با هدف ایجاد هرج و مرج در سرزمین های اشغالی و به راه انداختن درگیری با فلسطینیان دست به این اقدام زدند.

خبر دیگر اینکه کشاورزان فلسطینی ساکن منطقه «خانیونس» در نوار غزه هدف تیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

https://www.masjed.ir/u/1rRV

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir