جمعه / ۶ اَمرداد ۱۳۹۱ / ۲۱:۳۹
کد خبر : ۲۴۴۸
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

قالیباف در مراسم افتتاح مسجد حضرت ابوالفضل (ع) خبر داد: افتتاح بخش اعظم خط ۳ مترو تا پایان امسال

شهردار تهران در مراسمی که به همین منظور با حضورحجت الاسلام عبد المقیم ناصحی رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران ، مهندس فتح اللهی شهردار منطقه ۱۹ و جمع کثیری از شهروندان این منطقه برگزار شد ،  با اشاره به روند مناسب عملیات احداث خطوط مترو در پایتخت گفت : تا پایان امسال خط ۳ مترو تهران که از آیت الله سعیدی آغاز شده و پس از عبور از میدان راه آهن به سمت شمال تهران حرکت می کند تا مصلی افتتاح می شود که بخشی از آن کمک شایانی به مردم این منطقه ۱۹ و جنوب تهران می کند .
 محمد باقر قالیباف افزود : در سال آینده نیز ادامه خط ۳ مترو تهران تا ازگل و شهید محلاتی تکمیل خواهد شد .
وی با بیان اینکه اولویت شهرداری تهران برای آغاز و افتتاح چنین پروژه هایی جنوب تهران است خاطر نشان کرد : مطمئن باشید تا روزی که من در شهرداری تهران فعالیت می کنم نسبت به این موضوعات و رسیدگی به جنوب تهران در چار چوب وظایف با همان روحیه دوران دفاع مقدس تلاش خواهم کرد .
قالیباف با اشاره به این که گذشت زمان نشان داده هر چه جلو تر آمدیم فاصله شمال و جنوب شهر بیشتر شده بود ، تصریح کرد : از روز نخست حضور در مدیریت شهری به شهروندان قول دادم که در زمان مدیریت من اگر این فاصله کمتر نشود حتماً بیشتر هم نخواهد شد و امروز به لطف خدا با عدد و رقم می توان گفت روند کار ، فعالیت ها و توسعه شهری در جنوب تهران بسیار مناسب است زیرا در هر شرایط و سختی که در بودجه و سایر مسائل وجود داشت اجازه ندادیم روند پیشرفت در جنوب تهران دچار عقب افتادگی شود .
وی ادامه داد: برخی مشکلات در شهر وجود دارد که به شهرداری بر نمی گردد به طور مثال بسیاری از مواقع شهروندان مشکلات مربوط به روشنایی ، آب و فاظلاب ، بهداشت ، مخابرات ، مدارس و گاز را بامن مطرح می کنند که این مشکلات در زمره وظایف شهرداری تهران قرار ندارند ، هرچند ما به سهم خود تلاش کرده ایم تا برخی از این مشکلات را نیز حل و فصل کنیم اما ما بیشترین تلاش خود رادر کارهایی که جزو وظایف شهرداری است به کار می گیریم .
قالیباف ادامه داد : از قدیم رسم بوده که هنگام حضور مسئولان در نقطه ای آنجا را بسیار خوب درست و آماده بازدید می کردند که این رفتاری ناپسند است .
وی در ادامه از تهران به عنوان یکی از تمیز ترین شهرهای دنیا یاد کرد و گفت : تمیزی تهران زبانزد همه است و کسانی که در خارج از کشور هستند هم این موضوع را تائید می کنند. البته اشکالاتی وجود دارد که بخشی از آن به ما و بخشی دیگر به مردم بر می گردد .
قالیباف ادامه داد: شهرداران دیگر شهرهای دنیا هنگامی که متوجه می شوند ما در تهران در برخی مواقع در روز ۳ بار زباله ها را جمع آوری می کنیم متحیر می شوند زیرا در بقیه شهرهای دنیا زباله را هفته ای ۱ بار جمع می کنند . در شهر توکیو که حدود ۱۵ میلیون نفر جمعیت دارد یک سطل زباله هم وجود ندارد ولی در عین حال حتی ۱ تکه زباله هم روی زمین نمی بینیم .
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود در مراسم افتتاح مسجد حضرت ابوالفضل (ع) گفت با اینکه ساخت مسجد یک کار تربیتی ، فرهنگی و دینی است اما بر این باورم که هرچه مسجد بسازیم ، اتوبان بسازیم ، مترو بسازیم ، پل و فضای سبز ایجاد کنیم و نتوانیم در احوالات فردی انسان ها دگرگونی ایجاد کنیم ، حرکات ما دینی و در راستای کمال نیست .
به گفته  قالیباف یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه این است که در حوزه مسائل دینی ، تربیتی ، اسلامی و احترام به یکدیگر به وظایفی که خداوند متعال مشخص کرده عمل کنیم و در این مسیر قرار بگیریم .
https://www.masjed.ir/u/1UMM

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir