یکشنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۴ / ۰۹:۱۲
کد خبر : ۲۴۴۹۶
گزارشگر : اداوی - صالح کارخانه

حضور آیت الله اعرافی در جمع ائمه جماعات شهرستان های پیشوا ، ورامین و قرچک

آیت الله اعرافی امام جمعه محترم قم و ریاست جامعه المصطفی العالمیه در نشستی بصیرتی در جمع ائمه جماعات شهرستان های پیشوا ، ورامین و قرچک حضور یافت.

آیت الله اعرافی امام جمعه محترم قم و ریاست جامعه المصطفی العالمیه در نشستی بصیرتی در جمع ائمه جماعات شهرستان های پیشوا ، ورامین و قرچک حضور یافت.

در این جلسه پس از تلاوت قرآن توسط قاری توانا حجت الاسلام اسدی پریان ، امام جمعه شهرستان پیشوا حجت الاسلام رحمتی نیا ضمن عرض خیر مقدم به آیت الله اعرافی و روحانیون حاضر در جلسه ، دقایقی را به صحبت پیرامون انقلاب سال 57 مردم ایران و جایگاه مردم دشت ورامین در پیروزی این انقلاب پرداخت.پس از ایشان امام جمعه محترم قم در شرحی کوتاه از امور صورت گرفته در جامعه المصطفی العالمیه به نقش حوزه علمیه در صدور انقلاب به خارج از مرزهای ایران اشاره نمود و امثال شیخ زکزاکی ها را رهبران برخاسته از بطن حوزه دانست که با نگرشی الهی در دامان انقلاب اسلامی ایران رشد پیدا کرده اند. وی در بخشی پایانی صحبتهای خود انتخابات را در جمهوری اسلامی موهبتی الهی بر شمارد که ما ملت ایران با حضور در انتخابات باید شکر این نعمت الهی را بجا آوریم. 

آیت الله اعرافی 6

آیت الله اعرافی 1  

آیت الله اعرافی 5 


آیت الله اعرافی 4 


آیت الله اعرافی 3

مرکز رسیدگی به امور مساجد ناحیه شهید مدنی (ره)
https://www.masjed.ir/u/2V2

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir