یکشنبه / ۳ اَمرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۰
کد خبر : ۲۵۶۸۱
گزارشگر : حمیدرضا حیدری

مساجد موظف به استفاده بهینه از ظرفیت دهه کرامت هستند

حجت الاسلام رضازاده: «اردوی زیارتی-سیاحتی قم» را به مناسبت دهه کرامت برگزار خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد ، حجت‌الاسلام و المسلمین رضازاده خویی امام جماعت  مسجد امام حسن مجتبی (ع) در گفت و گو با خبرگزاری شبستان گفت :  «اردوی زیارتی-سیاحتی قم» را به مناسبت دهه کرامت برگزار خواهیم کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین علی رضازاده خویی افزود: مساجد موظف به برنامه‌ریزی برای استفاده بهینه از فرصت و ظرفیت دهه کرامت با هدف آشنایی بیشتر مردم با آموزه‌ها و دستورات امام رضا (ع) و تاریخ زندگانی پر برکت حضرت معصومه (س) و احمد بن موسی الکاظم (ع) هستند.
وی گفت: مسجد امام حسن مجتبی (ع)، ویژه برنامه‌هایی برای دهه کرامت برنامه‌ریزی کرده است تا مردم با سه شخصیت برجسته تاریخ اسلام آشناتر شوند.
امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی (ع) خاطرنشان کرد: این مسجد «اردوی خانوادگی زیارتی-سیاحتی قم و ساروق» را 14 و 15 مردادماه به مناسبت دهه کرامت برگزار خواهد کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین علی رضازاده خویی اضافه کرد: هزینه ثبت نام این اردو بین 35 تا 50 هزار تومان است؛ ضمنا برای پنج تن از ماموران نیروی انتظامی و برخی طلاب و مبلغین، رایگان است.
امام جماعت مسجد امام حسن  گفت: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 33100184 تماس بگیرند یا به دفتر پایگاه مقاومت بسیج مراجعه کنند.
یادآور می شود؛ فاصله بین ولادت حضرت معصومه (س) و ولادت ثامن الائمه (ع) با عنوان دهه کرامت نامگذاری شده که مقارن است با جشن‌ها و آیین‌های شادباش در سراسر ایران به یمن قدوم موالید نورانی این دهه.
https://www.masjed.ir/u/1L51

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir