شنبه / ۳۰ اَمرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۲۶
کد خبر : ۲۶۰۰۶
گزارشگر : حمیدرضا حیدری

تشکیل کارگروه امداددرمساجد جهت شناسایی وکمک به نیازمندان

همایش مراداد ماه ائمه جماعات ناحیه شهید مدنی (ره) در مسجد حضرت جوادالائمه (ع) شهرستان ورامین برگزار شد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد اهمایش ائمه جماعات ناحیه شهید مدنی (ره) با حضور سرهنگ ثمره جانشین فرماندهی انتظامی شرق استان تهران و مهدی سامانی رئیس کمیته امداد شهرستان ورامین در مسجد جوادالائمه (ع) برگزار شد.
در این جلسه پس از تلاوت قرآن کریم ، سرهنگ ثمره در مورد همکاری سازنده مسجد و پلیس با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی صحبت کرد .
در بخش بعدی این جلسه رئیس کمیته امداد  شهرستان ورامین از تشکیل کارگروه هایی در مساجد جهت شناسایی و کمک به نیازمندان خبر داد .
در بخش پایانی این همایش با حضور حجت الاسلام اداوی مدیر ناحیه شهید مدنی (ره) و حجت الاسلام محمودی امام جمعه موقت شهر ورامین از ائمه جماعات فعال در حوزه نهضت قرآنی تقدیر به عمل آمد

https://www.masjed.ir/u/e2c

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir