دوشنبه / ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۰
کد خبر : ۲۸۰۲۹
گزارشگر : وحید پورتجریشی

مسلمان شدن پزشک بلژیکی در بارگاه مقدس امام رضا (ع)

مدیر زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی گفت: در سال جدید شمسی و همزمان با عید نوروز یک بانوی پزشک بلژیکی به نام 'میری فابیول لاموریت' در حرم مطهر امام رضا (ع) مسلمان شد.

 به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، مدیر زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی با اعلام خبر مسلمان شدن یک پزشک بلژیکی در جریانم سفر به مشهد و زیارت بارگاه ملکئتی حضرت ثامن الحجج (ع) گفت: در سال جدید شمسی و همزمان با عید نوروز یک بانوی پزشک بلژیکی به نام 'میری فابیول لاموریت' در حرم مطهر امام رضا (ع) مسلمان شد. محمدجواد هاشمی نژاد، پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بانوی میانسال مسیحی از طریق بیمار مسلمانش؛ با دین اسلام آشنا شده و سپس با مطالعه بیشتر در این خصوص تصمیم به مسلمان شدن گرفت.
وی اظهار کرد: این بانوی بلژیکی ارادت زیادی به امام رضا (ع) و امام حسین (ع) دارد و با آمدن به مشهد و حضور در حرم مطهر رضوی طی مراسمی در مدیریت امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی، مسلمان شد.
وی گفت: از سوی مدیریت امور زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی، گواهی تشرف به اسلام به همراه هدایای متبرک به وی اعطا شد و 'میری فابیول لاموریت' نام مقدس 'مریم' را برای خود برگزید.
مدیر زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی گفت: سال گذشته 30 نفر در حرم مطهر رضوی به دین مکرم اسلام مشرف شده بودند.
سالانه 27 میلیون زائر به مشهد مقدس سفر می کنند که 2 میلیون نفر از این تعداد غیر ایرانی هستند.

https://www.masjed.ir/u/2nv

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir