پنج شنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۸
کد خبر : ۲۸۹۹۸
گزارشگر : سید پویان حسین‌پور
در جلسه شورای فرهنگی مسجد توحید صورت گرفت:

بازخوانی آئین نامه شورای فرهنگی

‌از برکات تشکیل شورای فرهنگی در مساجد می‌توان به استفاده از ظرفیت‌های بیرونی و فضای تعاملی مسجد اشاره کرد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد جلسه شورای فرهنگی مسجد توحید با حضور مدیر ناحیه شهید نواب صفوی و فرمانده بسیج ناحیه مقاومت سلمان فارسی برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام مجیدی مدیر ناحیه شهید نواب صفوی هدف از تشکیل این جلسه را بازخوانی آئین نامه شورای فرهنگی مسجد عنوان نمود و گفت: از برکات تشکیل شورای فرهنگی در مساجد  می‌توان به استفاده از ظرفیت‌های بیرونی و فضای تعاملی مسجد اشاره کرد و در همین راستا مسجد توحید هم با استفاده از نیروی انسانی مجرب اقدام به کادر سازی کرد .

وی افزود: با حضور حجت الاسلام علیئی که از ائمه جماعات فعال و دارای نیروی جوانی است انتظار می‌رود برنامه‌های فرهنگی مسجد با توجه به موقعیت محلی مسجد فعال‌تر از گذشته پیگیری گردد.

حجت الاسلام مجیدی همچنین با حضور در جمع نمازگزاران مسجد در وعده نماز مغرب و عشاء ضمن ابلاغ سلام رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد به نماز گزاران حکم امامت حجت الاسلام والمسلمین علیئی را به ایشان تقدیم نمود.

https://www.masjed.ir/u/1wT

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir