چهارشنبه / ۱۸ اَمرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۰۱
کد خبر : ۲۹۲۶۱
گزارشگر : سید پویان حسین‌پور

کودکان ۲۰ کشور اسلامی مسجد را تصویرگری کردند

با حضور داوران بین المللی، بیش از ۳۴ هزار اثر ارسال شده به دبیرخانه مسابقه بین المللی نقاشی کودکان با موضوع مسجد داوری و انتخاب شد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، حمید صادقی مدیر فرهنگسرای کودک و آینده گفت: این تعداد نقاشی از ۲۰ کشور اسلامی به دبیرخانه ارسال شده و با حضور ۵ داور، آثار برتر پس از ۳ مرحله داوری انتخاب شدند.

وی افزود: از بین ۳۴ هزار اثر در مرحله اول داوری به ۲۸ هزار اثر رسیدیم و از بین این تعداد ۶ هزار اثر نقاشی به مرحله بعدی راه می‌یابند و در مرحله ن‌هایی از این تعداد آثار برتر در ۳ رده سنی به منتخبین ن‌هایی می‌رسیم.

مدیر فرهنگسرای کودک و آینده با اشاره به آثار ارسال شده از کشور‌های دیگر گفت: از حدود ۲۰ کشور اسلامی به این دبیرخانه نقاشی رسیده است و برخی از این کشور‌ها از آسیای شرقی و آسیای میانه، آفریقا و اروپا هستند که در این رویداد فرهنگی شرکت کرده اند.

صادقی افزود: مسابقه بین المللی نقاشی کودکان با موضوع مسجد به مناسبت انتخاب مشهد الرضا پایتخت فرهنگی جهان اسلام برگزار گردید و شرکت کنندگان در ۳ رده سنی ۴ تا ۶ سال، ۷ تا ۱۱ سال و ۱۲ تا ۱۵ سال در این برنامه شرکت کرده اند.

https://www.masjed.ir/u/1ux

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir