یکشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۶ / ۱۸:۳۰
کد خبر : ۳۰۲۱۴
گزارشگر : محسن عزیزی

علمای بحرین نابودی داعش را تبریک گفتند

علمای بحرین گفتند: ما در انتظار روزی هستیم که غده سرطانی اسرائیل نیز از سرزمین فلسطین برکنده شود و آن روز بی شک خواهد آمد و هرکس به خداوند و رسالت ها و ادیان آسمانی ایمان دارد باید در این میدان درگیری در جبهه مردان سرسخت خدا باشد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از مرآة البحرین، علمای بحرین امروز با صدور بیانیه ای سرنگونی و نابودی داعش در منطقه را تبریک گفتند.

علمای بحرین برچیده شدن شجره خبیث و آدمکش داعش از سرزمین عراق و شام را تبریک گفته و تاکید کردند داعش شجره ای خبیث و مسخ شده بود که دست پرورده کارگاه های تولید تروریسم در غرب به رهبری آمریکا و صهیونیسم بود.

در این بیانیه آمده است: نابودی داعش یک پیروزی بزرگ است که به دست مردان مقاومت اسلامی رقم خورد؛ مردانی که بارها ثابت کرده اند ضامت برقراری صلح و امنیت حقیقی هستند و اکنون مقاومت بهترین گزینه استراتژیک برای تامین امنیت وحمایت از بشریت در برابر طاغوت و مستکبران جنایتکار به شمار می رود.

علمای بحرین ادامه دادند: ما در انتظار روزی هستیم که غده سرطانی اسرائیل نیز از سرزمین فلسطین برکنده شود و آن روز بی شک خواهد آمد و هرکس به خداوند و رسالت ها و ادیان آسمانی ایمان دارد باید در این میدان درگیری در جبهه مردان سرسخت خدا باشد و آنها را با هر روشی که می تواند یاری کند که آنها طبق وعده الهی به زودی پیروز خواهند شد.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
https://www.masjed.ir/u/3FE

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir