چهارشنبه / ۲۹ آذر ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۲
کد خبر : ۳۰۴۰۶
گزارشگر : سید شهاب حسینی کیشانی
برگزاری جلسه درس اخلاق ناحیه ای

حجت الاسلام والمسلمین حق جو : ائمه جماعات باید مراقبت ویژه ای در مباحث مالی ، برخورد با مردم ، جذب جوانان و نوجوانان و برخورد با بانوان داشته باشند.

از اهداف و سیاست های مرکز رسیدگی به امور مساجد توانمندسازی ائمه جماعات امناء و خدام می باشد

به گزارش روابط عمومی ناحیه شهید نواب صفوی )ره) جلسه درس اخلاق ناحیه ای ویژه ائمه جماعات ناحیه شهید نواب صفوی (ره ) در مسجد کمیل و با حضور ائمه جماعات برگزار گردید.

 در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین مجیدی مدیر ناحیه شهید نواب صفوی با تشریح اهداف و سیاست های مرکز رسیدگی به امور مساجد نسبت به توانمندسازی ائمه جماعات امناء و خدام ، گفت ناحیه تمام توان خود را برای اجرای برنامه ها به کار گرفته و تا کنون برنامه های مصوب سالیانه را اجرا نموده است .

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حق جو از اساتید اخلاق با بیان احادیث و روایات درباره حلم و بردباری ، گفت امام جماعت باید دارای حلم بسیار باشد و خداوند جواب آن را خواهد داد .  ایشان با بیان تذکراتی در خصوص مدیریت مسجد گفتند ائمه جماعات باید مراقبت ویژه ای در مباحث مالی ، برخورد با مردم ، جذب جوانان و نوجوانان و برخورد با بانوان داشته باشند.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین صداقت سرپرست معاونت فرهنگی مرگز توضیحاتی پیرامون سرگذشت پژوهی مساجد ارائه نمودند .

حجت الاسلام والمسلمین پرویزی مدیرآموزش نیز  به تشریح برنامه های آموزشی پرداخت و از شرائط جدید برای جذب ائمه جماعات و معرفی به عنوان امام جماعت به مساجد مطالبی را بیان نمودند.






 

https://www.masjed.ir/u/3DI

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir