سه شنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۷:۰۵
سرویس : اصلی
کد خبر : ۳۰۵۷۷
گزارشگر : وحید پورتجریشی
وزیر اوقاف فلسطین:

سال ۲۰۱۷ پخش اذان ۶۴۵ بار در مسجد ابراهیمی ممنوع شد

گروه بین‌الملل: وزیر اوقاف و امور دینی فلسطین اعلام کرد: مقامات اشغالگر صیهونیست در سال گذشته حداقل ۶۴۵ بار به بهانه‌های مختلف پخش اذان از مسجد ابراهیمی را ممنوع کردند.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از پایگاه خبری MEMO؛ وزارت اوقاف فلسطین اعلام کرد: تنها در ماه دسامبر ۵۳ بار پخش اذان ممنوع شد که این نقض آزادی دینی مسلمانان و نیز تجاوز به اماکن مقدس اسلامی است.

یوسف ادعیس، وزیر اوقاف فلسطین با هشدار نسبت به خطرات افزایش تجاوزات صهیونیست‌ها به اماکن دینی و فرهنگی در شهر الخلیل فلسطین گفت: این اقدامات با هدف گرفتن کنترل اماکن اسلامی انجام می‌شود.

وی افزود: هموار کردن مسیر تجاوزات غیرقانونی شهرک‌نشینان اسرائیلی علیه حقوق فلسطینیان از دیگر اهداف این قبیل اقدامات است.

مسئولان صهیونیستی به بهانه اینکه صدای اذان شهرک‌نشینان یهودی را آزار می‌دهد، مرتباً پخش اذان از مساجد را ممنوع می‌کنند.

مسلمانان برای ورود به مسجد ابراهیمی و نماز خواندن در آن باید از ایست‌های بازرسی متعدد عبور کنند و به دقت مورد بررسی قرار ‌گیرند.

سختگیری‌ها علیه مسلمانان در مسجد ابراهیمی در حالی انجام می‌شود که  در سال ۱۹۹۴ یک شهرک‌نشین اسرائیلی وارد مسجد ابراهیمی شد و ۲۹ مسلمان را در حین نماز به گلوله بست/.

https://www.masjed.ir/u/3UP

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir