دوشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۲
کد خبر : ۳۰۶۹۴
گزارشگر : اصغری سعید علی اصغری
شورای محله

اهمیت جایگاه امناء در مساجد

جلسه شورای محله امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد.

به گزارش گزارشگر ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره)،جلسه شورای محله امام حسن مجتبی(ع) یکشنبه شب با حضور حجت الاسلام و المسلمین اصغری مدیر ناحیه و اعضای شورای محله مذکور با موضوع " جایگاه و شرح وظایف امنای مساجد " در مسجد امام رضا(ع) واقع در خیابان قدرتی منطقه هفده برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین اصغری با اشاره به دشوار بودن کار کارگزاران مساجد خاطرنشان کرد،مسجد را نمی شود با بخشنامه و دستورالعمل اداره کرد و برای موفقیت در کارهای مسجد نیاز به همکاری و همدلی بیش از پیش کارگزاران مسجد می باشد.

مدیر ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره) با تاکید بر مدیریت مسجد توسط امام جماعت،احترام به امناء،بانیان و سازندگان مسجد را در اداره مسجد بسیار تاثرگذار دانست.وی در ادامه رعایت 2 مساله در خصوص امناء را حائز اهمیت دانست و افزود،امنای مسجد باید توسط امام جماعت انتخاب و این انتخاب از میان افرادی باشد که حضور مستمر در فعالیتهای مذهبی و فرهنگی مسجد دارند و از روحیه لازم برای این قبیل فعالیتها برخوردار باشند.مدیریت امام جماعت پس از انتخاب امناء نکته دوم مورد اشاره حجت الاسلام و المسلمین اصغری در جلسه شورای محله امام حسن مجتبی(ع) بود.

    

ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره)
https://www.masjed.ir/u/49v

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir